Personvernerklæring

Hvem vi er

Ski Fysioterapi for Barn og Ungdom. Vår nettstedsadresse er: https://sfbu.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Via vårt kontaktskjema sender du inn ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Dette er personlige opplysninger vi trenger for å kontakte deg for å avtale time. Vi lagrer ikke denne informasjonen og den vil ikke bli brukt til annet enn å svare på henvendelser.

Informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted vil ditt besøk bli registrert i Google Analytics. IP-adressen din er anonymisert, så denne vil ikke kunne knyttes til deg som privatperson.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger som blir sendt inn via kontaktskjemaet vil ikke bli delt med noen utenfor vår organisasjon. Statistikk som vi samler inn er anonym, men vil heller ikke bli delt med noen tredjeparter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Informasjonen vi samler inn via kontaktskjemaet blir lagret så lenge vi trenger den for å kunne kontakte deg. Når dette ikke lenger er nødvendig blir informasjonen slettet.

Din kontaktinformasjon

Om du trenger med informasjon om det som er skrevet her, ønsker å få dine data slettet eller lignende kan du kontakt Jan Willem Triemstra via e-post: post@sfbu.no